presentaties en congressen

Zichtbaar, hoorbaar, tastbaar

De juiste techniek

U bevindt zich in de voorbereidende fase van een bijeenkomst of vergadering. U heeft belangrijke zaken te bespreken of heeft groot nieuws te melden. U heeft een presentatie voorbereid en wilt deze op professionele wijze overbrengen op uw gasten. Niets heeft u aan het toeval overgelaten: de locatie is geboekt, de uitnodigingen zijn verstuurd en koffie en vlaai zijn besteld. Alles is geregeld, toch?

Helaas komt het nog al te vaak voor dat het belangrijkste wordt vergeten of onderschat. Er is namelijk nóg een belangrijk onderdeel dat u goed dient te regelen: de technische faciliteiten die uw presentatie verstaanbaar en zichtbaar maken. Denk hierbij aan draadloze microfoons, headsets, geluidsinstallaties, beamers met projectieschermen, beeldschermen, laptops, flipovers, whiteboards, prikwanden en allerlei bijbehorende onderdelen.

Met Entertainment Company is succes verzekerd.

Voor elke gelegenheid

Al uw audiovisuele apparatuur huurt u bij Entertainment Company, met of zonder bediening. Vele gerenommeerde bedrijven en instellingen gingen u voor en maken sinds 2004 gebruik van onze professionele audiovisuele ondersteuning, onder andere tijdens (product)presentaties, bijeenkomsten, vergaderingen, lezingen en (pers)conferenties.

Belangrijk om te weten is dat u bij Entertainment Company niet alleen kunt vertrouwen op de apparatuur, maar ook op de loyaliteit en integriteit van onze medewerkers. Wij garanderen een professionele aanpak van uw opdracht en een discrete omgang met gevoelige informatie die niet voor derden bedoeld is.

Heeft u binnenkort een presentatie, congres of bijeenkomst? Neem snel contact op voor een gratis advies op maat. Wij komen graag naar u toe om ter plekke te bekijken wat u nodig heeft om een goede indruk achter te laten.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen. Samen bespreken wij het ideale verloop van uw bijeenkomst.

afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

De prijs voor audiovisuele apparatuur met of zonder bediening is mede afhankelijk van de benodigdheden, het tijdsbestek en de locatie. Graag geven wij u een gratis advies op maat.

brochure aanvragen

Bezoek op locatie

Wij komen kosteloos langs op uw locatie. Samen bekijken we de ruimte en bespreken we de diverse opties. Uw beeldvorming en onze ervaringen zijn de basis voor een perfect eindresultaat.

locatiebezoek inplannen
Persoonlijk contact

Altijd één en dezelfde contactpersoon vanaf advies tot en met bediening. Wij staan u persoonlijk te woord en denken met u mee.

Alles in eigen beheer

Wij werken uitsluitend met eigen apparatuur. Dit werkt zeer efficiënt en resulteert in een uitzonderlijke hoge bedrijfszekerheid.

Preferred supplier

Wij zijn bekend bij alle gerenommeerde feestlocaties van Zuid Limburg. Velen bevelen ons aan en werken met ons samen.

Up to date

Wij gebruiken moderne technieken en prikkelen uw zintuigen met een optimale beleving van beeld, licht en geluid.

Wij hebben ooit overwogen om een eigen beursstand aan te schaffen. De opbouw, transport en opslag was voor ons echter geen optie. Doordat Entertainment Company onze beursstands verzorgd hebben wij nergens omkijken naar. Vooraf goede communicatie, super service, en achteraf geen fratsen.

Joey van der VeldenC&O Travel

Wij zijn tot op heden zeer tevreden over de snelle service en de kwaliteit van het materiaal! Speakers en microfoons worden bij al onze bijeenkomsten prima geregeld. Alles staat netjes op tijd klaar en is heel gemakkelijk zelf te bedienen. Ook de beperkte afmetingen van de speakers bevalt ons erg goed!

Joeri SchlosserBungalowpark Simpelveld

In een politieke omgeving vinden regelmatig onverwachte gebeurtenissen plaats. Wanneer er ad-hoc voor een bijeenkomst een geluidsinstallatie nodig was moesten mijn voorgangers voorheen vaak vele bedrijven afbellen. Entertainment Company heeft ons daar voorgoed vanaf geholpen. Super service!

Judith BreemenProvincie Limburg

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

246
Stekkers Ingestoken
180
Projecten Verzorgd