Dé bruiloft specialist van Limburg

Stijlvolle DJ Shows met ervaren DJ's

Bruiloft DJ

Na maanden van voorbereidingen is het eindelijk zover: de mooiste dag van uw leven! Juist die ene dag mag er niets verkeerd gaan. Daarom is het van belang dat u voor uw bruiloft gebruik maakt van betrouwbare partners. Leveranciers met ervaring, met passie voor hun vak en met aandacht voor u en uw wensen. Entertainment Company is zo’n leverancier.

Sinds 2004 zijn wij op professioneel niveau actief en staan wij garant voor de perfecte invulling van uw bruiloft. Tijdens een persoonlijke kennismaking delen wij graag onze opgedane kennis en expertise met u. Laat u adviseren hoe uw trouwfeest het beste kan worden ingevuld en aangekleed. In onze moderne showroom te Landgraaf ziet u de vele mogelijkheden op het gebied van verlichting. U ontvangt een gratis advies op maat dat perfect aansluit bij uw ideeën en de mogelijkheden van de feestzaal.

Bruiloft Specialist

De laatste jaren is Entertainment Company uitgegroeid tot dé bruiloft specialist van Limburg en omgeving. Alle gerenommeerde feest- en trouwlocaties bevelen ons van harte aan en bevestigen hiermee: op Entertainment Company kunt u vertrouwen! Vele bruidsparen gingen u voor en werden aangenaam verrast door ons unieke concept.

Entertainment Company levert maatwerk: techniek en muziek worden beiden volledig afgestemd op uw verwachtingspatroon. Wij beschikken niet alleen over verschillende sfeervolle bruiloft shows maar ook over een enthousiast team met ervaren bruiloft DJ’s. De combinatie van de beste diskjockey met de mooiste lichtshow zorgen samen voor de perfecte invulling van uw trouwfeest waar tot in lengte van dagen over wordt gesproken.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar jullie wensen. Samen bespreken wij het ideale verloop van uw feestavond.

Afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

Een compleet verzorgde bruiloft is mogelijk vanaf 500 tot ca. 1500 euro. Dit is mede afhankelijk van de verlichting en locatie. Kom vrijblijvend langs voor een gratis advies op maat.

Brochure aanvragen

Bezoek onze showroom

Hier presenteren wij onze producten en kunt u uw feest ‘live’ beleven. Laat u verrassen door onze fraaie lichtshows en de grote diversiteit aan mogelijkheden.

Bezoek inplannen
Alles goed geregeld

Entertainment Company levert alle bruiloftshows geheel vanuit eigen beheer. Dit zorgt voor een uitermate hoge bedrijfszekerheid.

Keurmerk Trouwen

Als eerste én enige DJ/verhuurder in Limburg droegen wij jarenlang het Keurmerk Trouwen. Inmiddels hebben we deze jaarlijkse screening beëindigd.

Dutch Wedding Awards

Finalist in de categorie ‘beste bruiloft entertainment bedrijf van het jaar’. Een onafhankelijke jury oordeelde: dit is pure Limburgse passie!

Preferred Supplier in Limburg

Wij opereren niet landelijk, maar staan juist bekend als een begrip in de regio. Vele locaties beschouwen ons als hun preferred supplier.

Al jarenlang werk ik nauw samen met het bedrijf van Mathijs. Vroeger via mijn werkgever in Midden-Limburg, tegenwoordig op mijn locatie in Belgisch-Limburg. Bruidsparen die kiezen voor Entertainment Company hebben op voorhand al een geslaagd feest!

Vivian SchepersCafe Modern, Teuven (BE)

Binnen de verschillende zalen, gewelven en vertrekken van ons prachtige kasteel vinden jaarlijkse niet alleen Nederlandse, maar ook Duitse en zelfs internationale bruiloften plaats. Mathijs Gulpers is met Entertainment Company veelzijdig, flexibel en betrokken, waardoor wij hem met een gerust hart aanbevelen aan onze klanten.

Astrid Hollands Kasteel Bloemendal, Vaals

Via een professionele weddingplanner ben ik ooit in contact gekomen met Mathijs Gulpers. De samenwerking verloopt wederzijds erg prettig en daarom adviseren wij alle bruidsparen die nog op zoek zijn naar goede muziek voor hun feest om contact op te nemen met Entertainment Company.

Petra de HaasKasteel Aerwinkel, Posterholt

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

1000
Bruiloften Verzorgd
100
Beveelt Ons Aan