Bruiloft DJ Landgraaf boeken?

Wij luisteren graag naar jullie wensen

Op zoek naar een DJ?

Je zoekt een DJ voor je bruiloft in Landgraaf? Zoek dan niet verder. Bij Entertainment Company wordt alles tot in de puntjes geregeld. En dus ook de DJ voor je bruiloft in Landgraaf. Bij het regelen van een bruiloft komt veel kijken. Dan is het fijn om hiervan deels uit handen te kunnen geven. Bij Entertainment Company wordt er gezorgd voor de beste DJ met de mooiste lichtshow, wat samen zorgt voor de perfecte invulling van uw trouwfeest.

Organiseren van een bruiloft

Bij het regelen van een bruiloft komt veel kijken. Natuurlijk dient er een geschikte locatie gevonden te worden. Vaak kan je hier het beste mee beginnen wanneer je een beetje een idee hebt van de datum. Er zijn namelijk locaties waarbij al ver vooruit gereserveerd dient te worden gezien de populariteit. Als locatie en dus ook de datum eenmaal definitief is kan je alle andere zaken gaan regelen. Het zoeken naar geschikte kleding, zowel voor mannen als voor vrouwen kan dit aardig wat tijd kosten. Bedenk dat ook veel zaken waar trouwjurken verkocht worden vooraf om een reservering vragen. Even binnen lopen en de eerste de beste jurk aantrekken is niet helemaal de bedoeling. Daarna kan je alle andere details gaan uitwerken. Heb je een overkoepelend thema in gedachte? Hoe zien de uitnodigingen eruit? En de muziek? Erg belangrijk natuurlijk, want dit brengt de sfeer in een trouwfeest. Dus, snel op zoek naar een DJ voor je bruiloft in Landgraaf.

De mogelijkheden

Voor een bruiloft in Landgraaf is een DJ natuurlijk niet noodzakelijk. Er zijn andere mogelijkheden. Wel ben je ervan verzekerd dat de bruiloft perfect wordt wanneer er een DJ komt van Entertainment Company. Entertainment Company wordt 100% aanbevolen en wij krijgen een gemiddelde waardering van onze klanten van een 9.6. Met een dergelijke score kan het bijna niet meer mis gaan met jullie bruiloftsfeest. Dus zoek je nog een goede DJ voor je bruiloft in Landgraaf, neem dan zeker even contact op met Entertainment Company om te kijken wat zij voor jullie kunnen betekenen.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar jullie wensen. Samen bespreken wij het ideale verloop van uw feestavond.

Afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

Een compleet verzorgde bruiloft is mogelijk vanaf 500 tot ca. 1500 euro. Dit is mede afhankelijk van de verlichting en locatie. Kom vrijblijvend langs voor een gratis advies op maat.

Brochure aanvragen

Bezoek onze showroom

Hier presenteren wij onze producten en kunt u uw feest ‘live’ beleven. Laat u verrassen door onze fraaie lichtshows en de grote diversiteit aan mogelijkheden.

Bezoek inplannen
Alles goed geregeld

Entertainment Company levert alle bruiloftshows geheel vanuit eigen beheer. Dit zorgt voor een uitermate hoge bedrijfszekerheid.

Keurmerk Trouwen

Als eerste én enige DJ/verhuurder in Limburg droegen wij jarenlang het Keurmerk Trouwen. Inmiddels hebben we deze jaarlijkse screening beëindigd.

Dutch Wedding Awards

Finalist in de categorie ‘beste bruiloft entertainment bedrijf van het jaar’. Een onafhankelijke jury oordeelde: dit is pure Limburgse passie!

Preferred Supplier in Limburg

Wij opereren niet landelijk, maar staan juist bekend als een begrip in de regio. Vele locaties beschouwen ons als hun preferred supplier.

Via de Winselerhof in Landgraaf kwamen we terecht bij Entertainment Company. Vanaf het eerste contactmoment verliep alles zeer soepel. Snelle reactie op mails, goede tips en adviezen en een prettig kennismakingsgesprek. DJ Arnoud vulde de avond perfect in. Ga zo door!

Freddie en Judith van EupenLandgraaf

Mathijs, dank je wel voor het geweldige feest. De lichtshow was super en de laaghangende rook tijdens de openingsdans zorgde echt voor het gewenste magische moment. Dat we om 01 uur nog een uur langer door zijn gegaan geeft aan dat het echt super gezellig was. Dank je wel voor alles!

Henk en Susanne KortedaelLandgraaf

Via een professionele weddingplanner ben ik ooit in contact gekomen met Mathijs Gulpers. De samenwerking verloopt wederzijds erg prettig en daarom adviseren wij alle bruidsparen die nog op zoek zijn naar goede muziek voor hun feest om contact op te nemen met Entertainment Company.

Petra de HaasKasteel Aerwinkel, Posterholt

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

1000
Bruiloften Verzorgd
100
Beveelt Ons Aan