Bruiloft DJ Sittard inhuren?

Dé perfect DJ voor je trouwfeest

Je bruiloft in Sittard

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Om dat ook daadwerkelijk zo te laten zijn, wil je natuurlijk dat alle betrokkenen hun vak verstaan en maatwerk leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de muziek bij het feest. Daarvoor moet je op zoek gaan naar een dj die de sfeer goed aanvoelt en meedenkt met het bruidspaar. Als je gaat trouwen in de omgeving Sittard hoef je niet meer verder te zoeken. Denk namelijk aan Entertainment Company voor de perfecte dj voor je bruiloft in Sittard.

Entertainment Company

Entertainment Company levert alleen maar kwaliteit. Binnen het team bevinden zich meerdere dj’s die expert zijn op het gebied van bruiloften. Door jarenlange ervaring weten zij precies wat wel en niet gepast is op zo’n heugelijke festiviteit. De verzorging van de muziek wordt volledig uitgevoerd door de ervaren dj’s. Daar komt bij dat ze nog een passende lichtshow kunnen verzorgen wanneer dit gewenst is. Alle techniek en apparatuur die bij op muziekgebied bij een dergelijk feest komen kijken zijn al in het bezit van Entertainment Company. Entertainment Company is in 2004 begonnen en sindsdien uitgegroeid tot een leverancier die niet meer weg te denken is uit de Limburgse bruiloftenbranche. Dit heeft geleid tot een goede naam en vele aanbevelingen vanuit verschillende feestlocaties in Limburg. Zo’n goede naam krijg je natuurlijk niet vanzelf en dat wil Entertainment Company graag keer op keer bewijzen.

100% beveelt ons aan

Wat zeggen onze klanten over ons? Maken we waar wat we beloven? Klanten geven ons gemiddeld een 9,6 op de reviewwebsite klantenvertellen.nl. 100% van onze klanten geeft bovendien aan ons aan te bevelen bij familie of vrienden. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op, we doen ons werk pas goed als onze klanten blij zijn. Welke muziek past bij jullie bruiloft? Wij gaan graag met jullie in gesprek, voor iedere bruiloft leveren wij maatwerk en alles wordt afgestemd op jullie wensen. Kies voor een allround dj van Entertainment Company voor jullie bruiloft in Sittard, daar kun je alle kanten mee op.

Alles naar wens

Omdat een bruiloft natuurlijk heel persoonlijk is, hecht Entertainment Company veel waarde aan de wens van de klant. Alles gaat in goed overleg om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je perfecte bruiloft. Specifieke wensen van de klant zijn dan ook altijd mogelijk. Daarnaast kan de jarenlange ervaring met je gedeeld worden op het gebied van advies over de grote dag, wanneer dit gewenst is. Voor advies of extra informatie kun je altijd even langskomen in de showroom in Landgraaf. Tijdens een persoonlijke kennismaking wordt opgedane kennis graag met je gedeeld.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar jullie wensen. Samen bespreken wij het ideale verloop van uw feestavond.

Afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

Een compleet verzorgde bruiloft is mogelijk vanaf 500 tot ca. 1500 euro. Dit is mede afhankelijk van de verlichting en locatie. Kom vrijblijvend langs voor een gratis advies op maat.

Brochure aanvragen

Bezoek onze showroom

Hier presenteren wij onze producten en kunt u uw feest ‘live’ beleven. Laat u verrassen door onze fraaie lichtshows en de grote diversiteit aan mogelijkheden.

Bezoek inplannen
Alles goed geregeld

Entertainment Company levert alle bruiloftshows geheel vanuit eigen beheer. Dit zorgt voor een uitermate hoge bedrijfszekerheid.

Keurmerk Trouwen

Als eerste én enige DJ/verhuurder in Limburg droegen wij jarenlang het Keurmerk Trouwen. Inmiddels hebben we deze jaarlijkse screening beëindigd.

Dutch Wedding Awards

Finalist in de categorie ‘beste bruiloft entertainment bedrijf van het jaar’. Een onafhankelijke jury oordeelde: dit is pure Limburgse passie!

Preferred Supplier in Limburg

Wij opereren niet landelijk, maar staan juist bekend als een begrip in de regio. Vele locaties beschouwen ons als hun preferred supplier.

Van het begin van de avond, rustige muziek tijdens het buffet, tot en met de feestavond fantastisch. De meeste van onze gasten gingen lekker los op de dansvloer. Stop met zoeken en boek Entertainment Company! Wij raden dit bedrijf aan.

Maud en Bram FeijenSittard

Wij hadden ons bruiloftsfeest in de Stadbroekermolen. Mathijs van Entertainment Company heeft samen met ons de locatie bekeken. De witte DJ set in combinatie met de uplights gaf de perfecte sfeer. Mathijs voelde de avond goed aan en met gevarieerde muziek kreeg hij de meeste van onze gasten op de dansvloer. Bedankt voor een top avond Mathijs.

Pien en Rene PaulissenSittard

Wij hebben een top avond gehad dankzij Entertainment Company en DJ Bas. De communicatie verliep al uitstekend en de feestavond was een groot succes. Wij hebben achteraf veel complimenten gehad over DJ Bas. Een top verzorgde avond, een dikke merci.

Linda en Jasper JanssenSittard

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

1000
Bruiloften Verzorgd
100
Beveelt Ons Aan