Een Bedrijfsfeest Organiseren?

Stijlvol, uniek en super gezellig!

Bedrijfsfeest DJ

Ongeacht in welke sector u werkzaam bent: als er een feest is moet het gezellig zijn. Een dag of avond waar tot in lengte van dagen over wordt gesproken, wie wilt dat nu niet? Na het vele harde werken is nu de tijd aangebroken dat u samen met uw medewerkers en collega’s heerlijk kunt gaan ontspannen.

Entertainment Company is dé specialist bij uitstek wanneer u eens goed uit uw dak wilt gaan. Zowel de audiovisuele als ook de artistieke invulling van uw personeelsfeest, bedrijfsborrel of teamuitje zijn bij ons in goede handen. Goed geluid, mooie verlichting, een enthousiaste diskjockey en wellicht een verrassingsoptreden van een artiest: alle ingrediënten voor een te gek feest zijn aanwezig. Een gezellige setting, een feestelijke uitstraling of een spectaculaire happening: alles wordt probleemloos voor en met u gerealiseerd.

Onze Aanpak

Één van de vele voordelen van Entertainment Company is dat al het regelwerk uit handen genomen wordt. De periode dat het organiseren van een feestavond veel tijd kostte behoort tot het verleden: bij de professionals uit Landgraaf heeft u altijd hetzelfde aanspreekpunt en worden wensen, ideeën en mogelijkheden gemakkelijk gecombineerd.

Sinds 2004 is Entertainment Company een zeer toegankelijke en betrouwbare leverancier voor bedrijfsfeesten. Vele lokale, landelijke en wereldwijde ondernemingen gingen u voor en kozen voor een totaalpakket aan entertainment waarmee alle aanwezigen geamuseerd werden.

Laat u verrassen en inspireren en kom snel kennis maken met Entertainment Company. In onze showroom prikkelen wij uw fantasie en denken wij graag mee naar de perfecte invulling van uw personeelsfeest, bedrijfsborrel, teambuilding of andere bijeenkomst.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar jullie wensen. Samen bespreken wij het ideale verloop van uw feestavond.

Afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

Een compleet verzorgde feestavond is mogelijk vanaf 500 tot ca. 1500 euro. Dit is mede afhankelijk van de verlichting en locatie. Kom vrijblijvend langs voor een gratis advies op maat.

brochure aanvragen

Bezoek onze showroom

Hier presenteren wij onze producten en kunt u uw feest ‘live’ beleven. Laat u verrassen door onze fraaie lichtshows en de grote diversiteit aan mogelijkheden.

bezoek inplannen
Persoonlijk contact

Altijd één en dezelfde contactpersoon vanaf advies tot en met opbouw, afbouw en administratie. Wij staan u persoonlijk te woord en denken graag met u mee.

Alles in eigen beheer

Wij beschikken over een ruime voorraad aan apparatuur. Dit werkt zeer efficiënt. Onze shows hebben een uitzonderlijke hoge bedrijfszekerheid.

Finalist OLDK

DJ Mathijs Gulpers behaalde tijdens de finale van de Open Limburgse Diskjockey Kampioenschappen de tweede plaats in de categorie Allround & Feest DJ’s.

100% Gezelligheid

Alle gerenommeerde feestlocaties bevelen ons aan. In Noord-, Midden-, en Zuid-Limburg gaan met de DJ’s van Entertainment Company de voetjes van de vloer.

DJ Mathijs Gulpers was al jarenlang een bekend gezicht op onze locatie. Na het afronden van de grote renovatie in 2013 zijn wij op aanraden van derden met Mathijs in gesprek gegaan en werden we verrast door zijn muzikale veelzijdigheid. Met Entertainment Company hebben wij voor elk feest een passende DJ in huis.

Henri en Nigel BeckersAuberge de Rousch, Heerlen

Of het nu gaat om een groot swingend bedrijfsfeest van 600 personen, een gezellig themafeest tot 350 personen of een intieme kerstborrel voor 30 personen: de DJ’s van Entertainment Company passen zich feilloos aan elke situatie aan. Vele bruidsparen en bedrijven hebben hierdoor al genoten van een super feest!

Aschwin Gullikersde Feestgrot, Valkenburg

Fraaie verlichting voor Popvillage tijdens Pinkpop, een spetterende DJ voor een bruiloft of met spoed een beamer voor een bijeenkomst: Entertainment Company staat altijd voor ons klaar. Niets dan lof over deze fijne partij om mee samen te werken!

Michelle Vranckende Grote Hegge, Thorn

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

200
Bedrijfsfeesten Verzorgd
100
Beveelt Ons Aan